Motorstek254 Reacties

Door zZlaapkopZz op maandag 29 december 2008 om 14:30

citaat:
Witje schreef op maandag 29 december 2008 13:52:

[...]
Jah het schijnt volgende week alweer beter weer te worden. Heb gister toevallig nog gereden. Was wel erg koud, maar wel ff lkkr om gedaan te hebben.
Nee heb zelf geen idee, daarom vroeg k het ook aan jou hahaha.

K heb de foto van mij op de rotonde en dat k weg rij. Ze hebben de mensen op de achtergrond weg gesoept dus k sta er helemaal alleen op JEEJ!!!!.

nah, kzag net het weer... -O- en de vorst blijft...
kijk, altijd ff lekkeRR om je gedachten ff te laten gaan... gelijk heb je ook...
koud, maar voldaan... zeg maar ;)

hahaha, misschien een tribal achtig ding geval?
zoals op je pak (hagedis-ding)...
die dan bv. 2x aan de zij/onderkant van je kuipruitje...
citaat:


[...]
Jah dat lijkt mij eigenlijk ook wel wat!! Hoeveel gaat mij kosten? En waar laat jij dat doen? Kan kk hier iemand in de buurt vinden die dat doet??

Thanx!!!

JEFF DUNHAM RULES!!!!!! *O* *O* _O- :}

:j :j

kijk, goed bezig ;) het wordt echt eng nu hoor... _O-
ben jij stiekem geen kloon van mij... hahaha

kosten: knaak en een bos wortels... nie gek veel dus ;)
waar: tja, dat moet hier in de buurt... :Y
nee, geintje... dat kan elke motorzaak wel, tis gewoon ff de juiste schroef vinden... aandraaien en klaar... ;):j

Door B@rdie op zondag 28 december 2008 om 18:16

Gebruikers afbeelding van B@rdie
citaat:
Witje schreef op zondag 28 december 2008 16:02:

[...]


Met mij gaat het weer beter. Heb vandaag zelfs een stukkie gereden :] . Niet heel erg lang, want het was ERG KOUD!!!!
K vind de motor ook belangrijker dan een auto. Als k met de auto weg wil kijk k me pa wel ff lief aan hahahaha. Seat leon vink ook erg :9~.
Ik denk dat je stekkies niet zo goed groeien door de kou. _O- _O- 8-).

Jah k ben een echte kindervriend. Vind het ook helemaal leuk met die kids. Ze kunnen zo lkkr onvoorspelbaar zijn en zo lkkr onschuldig nog. Geen idee hoe de wereld in elkaar zit.

Oja ben je zo'n feestbeest?! Hahahaha. Mijn zusje en vriend en broer met vriendin kwamen bij ons gourmetten en kadootjes uitpakken. JEEJ nog meer kado's hahaha. Was erg gezellie.

K gil al een hele tijd, maar je ben der nog steeds niet _O- _O-. Nee hoor, als er echt iets is dan laat k je het weten, maar volgens mij wonen wij best ver uit elkaar dus je ben wel ff onderweg. Maar lief van je dat je mij wilt helpen. K wil een Arrow of Akrapovic in het zwart. Lief dat je voor mij wil zoeken. Dankje wel!!

:j :j


Gelukkig voel je je alweer wat beter *O* *D Welke mafkees gaat er nu rijden, tering jantje het is ijskoud joh!! :9 De straten spierwit van al het zout, mij niet gezien! |( Haha denk idd ook dat het de koud is waarom de stekjes niet goed groeien, praat er genoeg mee dus :+
Kids zijn idd cool, naja tot op zekere hoogte. ;) Je hebt er altijd wel wat rotte appels tussenzitten maargoed dat is met volwassen net zo :+ Mooie van kinderen is dat ze zo puur en eerlijk zijn, wat ze denken zeggen ze meestal gewoon :)
Neee neee ben niet zo party-animal, houdt wel van een leuk en gezellig feestje maarre zit niet elke avond in de kroeg :+ _O- ;) Wat voor mooie cadeau's heb je nu allemaal weer gekregen?! Ik ben vandaag ff bij een maatje van mij geweest, beetje dom niks doen :9 Morgen, dinsdag en woensdag moet ik weer de hele dag werken. Voor Oud&nieuw hebben we met een groepje vrienden allemaal geld bij elkaar gedaan om hapjes, drank en wat vuurwerk te halen... wel gezellig, na 12 uur gaan we de stad in. Jij al plannen voor Oud&nieuw?

Een zwarte Arrow of Akra is er niet ;) Ja dan moet je een carbon demper nemen :9 Heb al ff rond zitten neuzen maarre nog niks zien staan. Op marktplaats staat ook wel een Arrow te koop, 299 maarre dat is te duur. Voor 449e heb je ze momenteel nieuw bij Ten Kate :)

:j :j :j

Door zZlaapkopZz op zondag 28 december 2008 om 16:52

kzie net deze: http://www.motorstek.nl/f...86f35083d0da59778e9#index

zelf laat ik het groot licht binnenkort naar beneden afstellen...
zodat beide lampen kunnen branden zonder dat de tegenliggers er last van hebben... ;)

groot licht staat dan aan, en werkt dus niet meer als groot licht...
maar dat gebruik ik toch nooit...

want da vink net ff wat mooier... ;)
misschien ook een idee voor Witje...


:j

Door zZlaapkopZz op zondag 28 december 2008 om 16:50

citaat:
Witje schreef op zondag 28 december 2008 16:18:

[...]
Dankje wel. K voel me gevleid :$ :j.

Jah dat vink ook wel jammer anders hadden ze elkaar al wel weer gezien. Het lijkt wel opsporingverzocht die vermisde weer bij elkaar brengt hahahaha.

Veel plezier nog met je snij-plotter en mocht je nog een leuk ontwerp hebben voor op mijn kuipruitje stuur je die maar op!!!!

ach, het weer kan alleen maar beter worden...
dus ze gaan elkaar snel zien... *O*

gaat helemaal goed komen... ;)
heb je zelf nog ideeen dan?

:j

citaat:
Witje schreef op zondag 28 december 2008 16:36:

K laat 2 foto's van de mega meeting afdrukken op canvas. Ben heel erg benieuwd hoe ze worden. K heb straks echt een soort jongens kamer. Er staan schaalmodellen van auto's en motoren en der hangen ook genoeg foto's hahahaha. Ach ben toch al niet zo'n meisje meisje.

kijk, goed bezig...
welke dan?

kep zelf ook een canvas (Assen) aan de muur hangen... *D
en ook mijn kamer staat vol met schaalmodellen... _O-

kep gister weer een nieuwe gekocht... kleintje...
van een 1000rr die zwart/wit is... hahaha...
voorkant wit... de wing wit... de rest zwart...
dus een kleine beetje het tegenovergestelde van Happy... _O-:j

Door zZlaapkopZz op zondag 28 december 2008 om 15:51

citaat:
Witje schreef op zondag 28 december 2008 15:46:

[...]


Wat skattig!! *O* :$. K heb Witje vandaag de nieuwe foto's van Happy laten zien en ze vind Happy helemaal super geworden en kan ook nie wachten tot die nu eindelijk een keertje hier is.

Hahahaha wat zullen de mensen die mee lezen wel niet denken hahahaha. Volgens mij verklaren ze ons voor GEK hahahahaha.

:j

lief he.. ;)
Witje is een schatje... *O*

ook nog echt...
maar das dan ook wel weer waar... we sporen ook niet... _O-

wel jammer dat Castricum zo'n eind weg is... -O-

citaat:

[...]
Is Happy nu al bijna zoals gepland?? Of komen er nog meer stickers op??

:j

nah, bijna zoals het worden gaat...
maar ben nog wel aan het spelen... ;)
lang leve mijn eigen snij-plottertje... hahaha

:j

Door zZlaapkopZz op zaterdag 27 december 2008 om 22:21

citaat:
Witje schreef op zaterdag 27 december 2008 12:37:

[...]


Hahaha, jah daar zeg je inderdaad wat. Het is familie hahaha dus het kan inderdaad ook nie anders dat die van jou der ook goed uit ziet hahahaha.

:j

kijk, je begint eindelijk het familie-gevoel te zZnappen... hahaha

maaruh, wanneer is de vorst over en de pekel weg?
Happy zeurt me aan m'n kop... ze wil naar d'r zusje...

is nie leuk nie... _O-


:j

Door B@rdie op zaterdag 27 december 2008 om 20:49

Gebruikers afbeelding van B@rdie
citaat:
Witje schreef op zaterdag 27 december 2008 12:58:

[...]Zozo, je dacht k doe het ff in 2en hahaha. Het was voor mij ook een behoorlijk stuk om te lezen.

Een polo of civic zijn inerdaad ook leuke auto's. Ach k heb een dure smaak dus k denk niet dat k in een oud gebakkie zou kunnen rijden _O- . K vind een Suzuki Swift, een Lupo GTI of een Peugeot 205 GTI wel leuke autootjes.

Soms doe je zo je best en dan zijn der altijd mensen die het voor je verpesten. Dat had k dus ook dus k was meteen klaar met school. Kon nog wel een niveau hoger, maar dan zou ik dezelfde leraar tegen komen dus daar had k geen zin in. Jah k was echt een lieverdje op school hahahaha.

K werk op een kinderdagverblijf in Amsterdam. K werk daar met kinderen van 2 tot en met 4 jaar. K kan dus nog beslissen of de Bengeltjes of Engeltjes worden. }) O-).

Wat een super mooie foto's!! *O* :}. Jij mag jou fotografie ook los laten op mijn motor. Ben super benieuwd hoe die foto's er dan uit komen te zien. *O* 8-)

K laat mijn motor liever uit elkaar halen. K weet namelijk niet waar alles dan weer terug moet _O- . Misschien kan jij mij daar wel bij helpen?! :?

Heb je het gezellie gehad gister?

k waag me ook niet aan de stunts dan weet k namelijk zeker dat k voor dat k iets doe al op mijn plaat lig hahahaha en k heb mijn motor toch liever heel dan in stukjes. Nu helemaal!! Dan gaan wij toch vanaf de zijkant toe kijken?! Gezellie?!

Dankje wel. Lief dat je me nog feliciteerd. Inderdaad beter laat dan nooit.

Hopelijk ging je dag lekker snel bij de Ikea.

:j


Haaaaaaaai!! :) :W Was ik weer ;) haha... Hoe is het met je? Haha nee ik had geen keus, moest van motorstek het bericht inkorten, teveel parameters :+ Ja als ik niet op de centen zou hoeven te letten kocht ik ook echt geen polo of civic :9 Dan werd het gewoon een dikke Audi A3 of mooie Seat Leon 1.8T :9~ Maaarre momenteel nu de stekjes van mijn geldboompje nog neit zo hard groeien heb ik liever een betrouwbaar en zuinig autootje en een dikke motor, motor vind ik belangrijker dan auto ;)

O oke, leuk...Je bent dus een echte kindervriend! *D ;) Vind het ook altijd wel schattig, vooral als ze zo klein zijn!! Mijn dag ging wel lekker snel voorbij opzich, was behoorlijk druk! Altijd wel fijn hoorr, vliegt de tijd voorbij :) Vanavond lekker thuis op de bank hangen, oud en nieuw wordt alweer duur genoeg en de afgelopen tijd al genoeg feestjes gehad! ;) Hoe was jou dag verder, nog iets leuks gedaan??

Tuurlijk kan ik je wel helpen met de motor, no problem. Ik doe eigenlijk best veel zelf aan de motor. Moet nog even mijn stalen remleidingen monteren, olie+filter vervangen en de rest mag de dealer doen. Als ik je ergens mee moet helpen moet je maar een gil geven, als je een nieuwe demper voor de motor hebt wil ik die wel voor je montoren, stelt niks voor! :) Van de week nog even mijn Arrow demper erop zetten *O* Heb je nog een voorkeur voor een bepaald soort demper, kan ik miscihen wat gerichter zoeken ;)

Nou voorlopig heb je wel weer ff genoeg te lezen :+ ;)

Kus :j

Door zZlaapkopZz op vrijdag 26 december 2008 om 15:20

citaat:
Witje schreef op vrijdag 26 december 2008 14:02:

[...]ZIET ER GOED UIT!!!!!!!! *O* *O* *O* *O*

thanks...

maar das eigenlijk ook weer logisch... ;)
ze is je zusje... *O*

Door B@rdie op vrijdag 26 december 2008 om 15:19

Gebruikers afbeelding van B@rdie
DEEL 2 :+

Wat doe je voor werk??Vertel mij wat, ben net het bos in geweest, camera mee!Wat een koude handen had ik zeg O-) De foto's staan hier http://picasaweb.google.n...ursermeer2deKerstdag2008# , zijn best aardig gelukt volgens mij. Was alleen vergeten de image stabilizer aan te zetten dus sommige zijn niet helemaal scherp. Ik maak mijn pak meestal schoon met een vochtig doekje en eens in de zoveel tijd idd met lederreiniger wat ons mam voor de bank heeft.. werkt super, daarna gewoon invetten :) Mijn motor heb ik nu ook helemaal uit elkaar gehaald, al het kuipwerk eraf. Ketting netjes schoongemaakt, ook bij het voorste tandwiel al het vet weggehaald. Brandschoon is die weer, maarja poets dan ook net zoveel als dat ik rijd dus :+ :X Ben er gewoon super zuinig op en een motor hoort gewoon schoon te zijn:9

Ohh gezellig toch... *D Gisteravond was ook gezellig, 1uur thuis ofzo!Vanmiddag komen mijn zus en vriend hier eten enzo. Morgen moet ik werken, zal wel lekker druk worden @ Ikea,maarja niet zo erg. Is de dag ook zo voorbij *O* Ben zelf ook alleen nog maar in Veenendaal geweest, maarre een maatje van mij woont sinds kort in Amersfoort dus dan ook maar is ff die kant op, alleen ik waag me zelf niet aan dat gestunt daar. Als je ziet hoeveel lui brokken maken of zelf brokken hebben door dat "stoere" gedoe mij niet gezien. Leuk om te zien maar meer ook niet ;) Trouwens nog gefeliciteerd he :j Beetje laat maar beter laat dan nooit :+ *O* Alvast veel plezier voor morgen... Jij hebt ook weer ff genoeg te lezen :9

:j

Door B@rdie op vrijdag 26 december 2008 om 15:18

Gebruikers afbeelding van B@rdie
citaat:
Witje schreef op vrijdag 26 december 2008 14:28:

[...]


Zozo, een motor en een auto. Ikke is jaloers. Heb al wel wat autootjes op het oog, maar geen geld hahahahaha.
Dat kan k begrijpen. K ben al heel blij dat k klaar ben met school enz. K werk al 4,5 jaar. Nou wil ik ook niet zeggen dat dat alles is, maar geen huiswerk of leraren die je achter je kont aan zitten omdat je iets niet heb ingeleverd of het samenwerken met mensen die dat helemaal niet willen en dat jij dan alles doet. Nee hoor :N mij niet meer gezien.

Oke dan is het goed. Met warmer weer mag jij foto's maken hahahaha. Was je ff aan het pesten _O- O-) .

K heb helaas laatst nog gereden :] , maar dat kwam omdat het min of meer moest. Mijn motor stond bij toen mijn vriend, maar hij heeft het uitgemaakt B| dus die moest ik toen ff ophalen. Het was vet koud -O- . Had toen ik thuis kwam blauwe teentjes en mijn duim heeft de hele dag getinteld.

K hou mijn pak best goed schoon. Gewoon met water en sop. K maak hem niet altijd meteen schoon, want k heb daar niet altijd zin in. Als k weet dat k de volgende dag weer ga rijden dan doe k het meestal nie. Je kan ook bij de schoenmaker een potje halen met spul voor leren banken. Je heb dat in verschillende kleuren en het werkt vet goed. Het houd het soepel en wit. K wou dat k zoveel om me pak gaf om hem steeds schoon te maken.

Heb 1 keer mijn motor helemaal van onder tot boven geschrobt. De volgende dag gingen een vriend en k de 11stedentocht rijden. Wij over de afsluitdijk heen 's ochtendsvroeg. Nog voor het einde van de afsluitdijk zag k helemaal niks meer door alle vliegjes die er op mijn vizier zaten en mijn motor (toen nog gelukkig zwart) zat ook helemaal weer onder. K liep daar vet te balen.

K ben eigenlijk alleen nog maar in Veenendaal geweest, maar denk dat k bij de volgende ff mee ga naar Amersfoort. Ben nou toch benieuwd hoe los ze gaan daaro.

Wij vieren morgen kerst met de familie. Mijn broer en vriendin en zusje met vriend komen hier kado's uitpakken en lekker eten. K ben alleen ziekjes dus k weet niet of k wel zo lekker kan eten morgen. K hoop het!! K ben dus lekker aan het luieren deze kerstdagen.

Hoe was het koffie drinken?! Hebben jullie ook kadootjes onder de boom gehad?? K moet nog wachten tot morgen en de kadootjes liggen er al. Das echt moeilijk om niet te gaan voelen enz, maar k mag eigenlijk niet zeuren. Ben de 17de van deze maand jarig geweest dus heb toen al kadootjes gehad, maarja je kan nooit genoeg krijgen vind k hahaha.

:j


Zucht, hijg, kreun nou ik heb het allemaal gelezen hoorr... ben bek-af! :+ ;) Het is maar een oud gebakje hoorr, ziet er verder nog wel super goed uit en rijdt er ook al drie jaar probleemloos mee rond :) Ging mij er gewoon om dat ik een autootje had waar ik goedkoop in kon rijden tijdens mijn studie tijd *O* Rond juni waarschijnlijk een nieuwe kopen, mooie polootje of civic. Goede zuinige en betrouwbare auto's :) Van mij mag de benzineprijs nog wel ff zo blijven, lekker goedkoop tanken met de motor! *O* *O* *O* Ben opzich wel blij dat ik ngo ff HBO erachter gedaan heb, maar op dit moment ben ik ook wel klaar met leren. Het heeft alletwee zo zijn voor en nadelen maar ik doe nu liever nog intern bij een bedrijf een cursus... Och praat me er niet over, door toedoen van een mede-student heb ik een jaar vertraging opgelopen met school B| Ohh wat was ik pissig zeg, geweldig dat projectgericht onderwijs, NOT :r

Door zZlaapkopZz op donderdag 25 december 2008 om 19:44

hey zussie... :W

nah, de eerste rood detail stappen zijn gezet ;)

zie hier: http://www.motorstek.nl/f...fd41461856491d0ade6#index


:j
Tijntje...

Door B@rdie op donderdag 25 december 2008 om 18:09

Gebruikers afbeelding van B@rdie
citaat:
Witje schreef op donderdag 25 december 2008 15:17:

[...]


Jah geld moet inderdaad rollen. Dat vink ook. Alleen als k nu zie dat mijn zusje nu op der zelf woont ben k soms toch wel jaloers. Maar als k nu op mezelf was gaan wonen dan had k mijn motor niet gehad dus ach het was het een of het ander en ben toch wel super blij met mijn motor!!

Je heb zeker een dure hobby, maar het lijkt me wel super om mooie foto's te maken en tuurlijk mag je foto's maken van mij en mijn motor. Hoe bedoel je bij warmer weer O-) ;) _O- :P hahahaha. K heb al wel wat toffe foto's, maar daar kun je der nooit genoeg van hebben vink.

K vind die zwart witte het mooist, maarja dat zeg ik met mijn wit zwarte motor en wit zwarte pak hahahaha. K wil zelf deze http://www.termaatmotoren.nl/fotos/0112112611.jpg of 1tje van Arlen ness, maar kan daar ff geen plaatje van vinden.

Nou wat zeg je van 60 voor mij en 40 voor jou?! K moet het natuurlijk wel naar je opsturen enz hahaha.

Jah kijk maar ff rond of je nog wat kan vinden. Dan hoor k het wel van je.
Wat stom zeg van die gast. Hij verdient er toch aan?! en hij is dat ding kwijt, want k neem aan dat dat de rede is dat je iets te koop aan bied.

Ben jij ook altijd bij de mega meetingen te vinden?? Het word steeds groter en gekker. De eerste keer klopte mijn hart in me keel en k had nooit verwacht dat er zoveel mensen zouden zijn. Vind het wel super dat mensen met dezelfde passie allemaal naar 1 plek toe komen. K kan niet wachten tot er weer 1tje is.

:j

JIJ OOK NOG FIJNE FEESTDAGEN!!!!


Ja als ik niet thuis woonde had ik dit ook allemaal niet kunnen doen hoorr!!Heb namelijk ook nog een auto en ben nog student, nog fftjes dan. Als het goed is in juni klaar *O* Heerlijk, ben er wel klaar mee. Lekker werken straks *D
Bedoelde met warmer weer precies zoals ik het zeg :9 , neem niet aan dat je niet nog op de motor stapt :+ Hopelijk wordt het snel mooi weer want ik heb onderhand al 3mnd niet meer gereden geloof ik B|

Maarre komt goed, als ik mijn fotografiekunsten wat aangescherpt heb zal ik wel eens proberen wat leuke foto's van jou bike te maken! *O* Wat het pak betreft, vind die rood/zwart/witte van alpinestars wel erg gaaf eigenlijk. Past goed bij de motor, die wit/zwarte is ook tof alleen ben zo bang dat het wit zo snel grauw en smerig wordt :? Of is dat nog wel mooi te houden?? Maak eigenlijk mijn pak altijd gelijk schoon na een ritje, ziet er niet uit zo'n kerkhof op je pak, al helemaal niet op een wit pak :+ _O-

Ja kweet niet wat het is met die Engelsen, die willen heel vaak iets niet naar NL sturen B| Lullo's ;) ja ga meestal wel naar de Mega meeting toe jah, daar in Amersfoort schijnt het altijd helemaal los te gaan 8-) Wat betreft het stekje, 60/40 is een deal :+ ;)

Verder nog wat leuks doen dan met de feestdagen of gewoon lekker luieren??Wij gaan zo ff bij familie op de koffie..

:j

Door zZlaapkopZz op donderdag 25 december 2008 om 16:33

citaat:
Witje schreef op donderdag 25 december 2008 15:41:

[...]
K zag het al aan de foto's die je had gemaakt. Lekker warm binnen hahaha.

Hahaha, Honda-ofielen hahahaha.

B@rdie gaat voor mij ff kijken of die ook een andere herrie pijp kan vinden. Jeej *O*.

K zag net je berichtje op het Forum hahahahaha

pcies... lekker warm en gezelli bij me in de woonkamer... ;)

kijk anders ff naar een Mivv... die hek nu ook: E-keur en uitneembare Db-killers... en DAMN wat een geluid... :9~


ja ja, kmoet mijn zusje wel ff in de gaten houden he... })
:j :j

Door zZlaapkopZz op donderdag 25 december 2008 om 15:37

citaat:
Witje schreef op donderdag 25 december 2008 15:30:

[...]
Jah gelukkig zijn dat altijd de gene die er wel voor je zijn.

Hahahaha weekelijks bij TK. K kan dan beter ff een slaapplek regelen daar hahahaha. Hmm dat lijkt me wel wat. Tussen de motoren wakker worden.

Ach hoe gekker hoe leuker ;). Haha.

K vind het goed. K hoor je wel aankomen dan hahahaha.

:j

onkruid vergaat niet he... ;)

beter kan het toch ook niet... *O*
ik heb dan de schuur omgebouwd, maar Happy staat nu lekkeRR in de woonkamer... hahaha

das dan ook weer zo ;) en gelukkig zijn we een stelletje Honda-ofielen... en gek staat dan voorop... :P

yepz, das een ding dat zekers is... ;)
damn, wat heeft die Mivv van me een top geluid... kan niet wachten om haar te horen zonder Db-killers... }):j

Door zZlaapkopZz op donderdag 25 december 2008 om 15:09

citaat:
Witje schreef op donderdag 25 december 2008 14:57:

[...]
K let wel op mezelf hoor en als k dat ff niet doe heb k gelukkig nog mijn familie dat doet.

Jah TK gaan we zeker laten kwijlen hahahaha. We spreken gewoon een keer af om daar heen te gaan. Denk namelijk niet dat k er zomaar heen ga. Ligt wel wat uit de buurt om ook ff langs te gaan hahaha.

K dacht al wat voel k nou op mijn hoofd, maar dat was jij die mij aaide ;).

Nee helaas word het alleen maar kouder '(. Als jij mij laat weten wanneer je aan kom dan zal k de tamtam wel ff Castricum rond laten gaan dat je der aan komt hahahaha.

familie is in dit soort gevallen altijd wel ff relaxed ja... ;)

nah, goed excuus om je broertje ff te zien... toch?
dus als het goed is, zit je weekelijks bij TK... hahaha

Yepz, goed he... paranormaal hoofdje aaien...
moet niet gekker worden... _O-

hahaha, die tamtam wil ik horen... ;)
dus zeg het pas als ik d'r ben... hehehehe


:j

Door B@rdie op woensdag 24 december 2008 om 23:19

Gebruikers afbeelding van B@rdie
Trouwens fijne feestdagen nog he!! :)

Door B@rdie op woensdag 24 december 2008 om 22:55

Gebruikers afbeelding van B@rdie
citaat:
Witje schreef op woensdag 24 december 2008 20:58:

[...]SORRY '(. Keuzes maken is nou eenmaal moeilijk. K heb proef gereden op een R6 en daarna op de RR en voelde mij daar meteen helemaal super bij. Heb hem toen ook meteen gekocht. Had toen nog maar net 2 weken mijn rijbewijs hahahaha. Ik zou een 2005 kopen, maar het is een 2006 geworden dus ik was toen helemaal super blij.

Hahahaha, jah ik ken dat. K zie ook telkens weer nieuwe dingen. O die handschoenen zijn vet, o die schoenen ook en die helm oof misschien die. K had een 2deligpak, maar vind mijn overall toch wel het lekkerst zitten. Het is wel wat onhandig op een terrasje, maarja.
Stuur mij ook ff een stekkie dan alsjeblieft O-) . Misschien dattie bij mij in de tuin wel beter groeit. Lekker dicht bij het strand en de duinen.

Jah kijk maar ff of je voor mij wat op de kop kan tikken. Dat zou ik echt helemaal super vinden!! *O*. Das het enige wat ik er nog niet aan heb verbouwd hahaha. K had hem nog niet gekocht of ik zei al dat ik de knipperlichten en het achterlicht wou vervangen. Die gast keek me toen echt raar aan hahaha. Ik denk niet dat ie dat had verwacht.

Ach ik vind het wel gezellig.


Geld moet rollen zeg ik altijd maar zo, alles oppotten tot je 65ste is ook niks. Genoeg dingen in mijn leven meegemaakt waaruit blijkt dat het allemaal nog niet zo vanzelfsprekend is als het allemaal lijkt... Als je het geld hebt moet je gewoon NU de dingen doen die je wil doen!!
Wil nog ff kijken maarre als ik het geld heb wil ik toch wel graag een overall kopen, heb inmiddels weer een dure hobby erbij gekregen :P O-) Spiegelreflex camera, echt super zo'n ding. Wil nog een andere lens erbij kopen en die zijn ook vrij prijzig.. Kan wel een keer mooie plaatjes van jou bike schieten als je dat leuk vindt ;) Kan ik een beetje oefenen en heb jij als het goed is toffe foto's *O* Wel bij wat warmer weer als het kan :+

Dit overall leek me wel tof!![img]http://www.termaatmotoren.nl/fotos/1124161730.jpg[/img] en deze van Revit [img]http://www.fc-moto.de/Web.../Revit-Replica-suit_m.jpg[/img] en dan de zwart/witte.

Haha komt goed, maarre je snapt natuurlijk zelf ook wel als dat stekkie bij jou goed gaat groeien dat ik wel in de winst wil delen, 50/50 :? ;) Ik zal wel is ff rondneuzen op ebay, als ik wat leuks zie stuur ik je wel ff een berichie. Ebay is mijn grootste vriend :+ Over het algemeen mooi spul voor weinig, met die Arrow demper heb ik ook weer een gelukje gehad *O* Zag laatst nog een mooie Akrapovic voor weinig alleen die lullo wou hem niet naar NL sturen B|

:j

Door zZlaapkopZz op woensdag 24 december 2008 om 21:11

citaat:
Witje schreef op woensdag 24 december 2008 20:27:

[...]
Nou ik ben der weer hoor. Heb het best druk gehad op het werk en voelde me nou niet echt helemaal super zegmaar.

Jah ik wil ze ook echt wel naast elkaar zien staan en we gaan ze ff gek maken bij Ten Kate hahaha.

Die aai over de bol kan ik eigenlijk nu wel gebruiken, maar k zal op die van jou wachten.

:j

kenk me dan wel weer voorstellen ;)
en gelijk heb je ook... ff je gedachten met wat drukkigheid vervangen...
maar niet teveel he... wel ff op je zelf letten... :+

en idd. das iets dat we zekers gaan doen... TK ff laten kwijlen... :9~

nah, in gedachten geef ik je ff die aai... ;)
en mocht je een keer in de buurt zijn, TK bv., let me know...


owh man, is het al wat warmer?
maar waarschuw ze dan wel ff in Castricum... _O-


:j

Door B@rdie op woensdag 24 december 2008 om 20:35

Gebruikers afbeelding van B@rdie
citaat:
Witje schreef op woensdag 24 december 2008 20:25:

[...]Jah helaas hebben we niet allemaal genoeg geld om van elk merk er een paar in de garage te hebben staan en wat auto's. K snap wel wat je bedoel. K wil ook graag op mezelf, maar de motor is nog niet helemaal van mij dus moet nog ff geduld hebben.

De merken die je op noemt vink ook helemaal super dus ik kan je ook niet helpen met beslissen hahahaha *O* .

Nee een andere herrie pijp heb ik nog niet. Eerst ff sparen en kijken wat het kost en welke het gaat worden, want er zijn der zoveel. K wil ook nog andere schoenen, handschoenen en misschien een nieuw pak dus het gaat komend jaar weer genoeg kosten. Weet jij misschien waar je van die zaadjes kunt kopen voor geldboompjes :? ?? O'nee anders zou je wel een dikke vila, motoren en auto's hebben staan :P ;) O-).


Nou lekker hoorr aan jou heb ik wat B| :+ ;) Sta ik alsnog alleen voor de keuze... O-) Aankomend jaar nog maar is ff wat proefritjes op zowel de 675 als de nieuwe RR maken, 675 dit jaar al op gereden alleen vondt toen het vermogen erg tegenvallen. Aangezien het een 3cil. is had ik onderin veel meer trekkracht verwacht... -O-

Gelukkig is de RR al wel helemaal van mezelf *O* Wil zelf eigenlijk ook wel graag een ander pak, deze combi vorige winter gekocht, dus net een jaartje oud :X maarjaaa bloed kruipt waar het niet gaan kan ennuh wil eigenlijk een overall, is mooier :) en een andere helm is ook wel tof, Arai rx7 corsair Haga replica of de Collin Edwards replica... Ja goed dat je het zegt, ik heb net weer een nieuw stekje van de buurman gekregen alleen hij groeit nog niet hard, praat er elke dag mee en geef hem veel water alleen de euro's groeien niet in verhouding met alle energie die ik erin steek :+ _O-

Heb zelf vorige week een nieuwe herrie pijp gekocht *O* Had een two brothers, echt super geluid alleen wel heel erg lawaaiig en geen e-keur. Aangezien ik op 15min van de Duitse grens woon en eigenlijk alleen maar daar rijdt is E-keur wel zo prettig, via ebay Italië een nieuwe Arrow voor weinig op de kop getikt *O* Kan ook wel is ff voor jou rondneuzen, geluid van de Arrow is echt super!! Heb voor die van mij 350e betaald, bij TK kost die 499, momenteel in de aanbieding voor 449,-. Nou zo heb je wel weer ff genoeg te lezen dacht ik! :+ :9

:j

Door zZlaapkopZz op woensdag 24 december 2008 om 20:14

citaat:
Witje schreef op woensdag 24 december 2008 20:09:

[...]
Sorry, late reactie, maar,

GEFELI!!!!!!!!!!!! Hij ziet er echt super uit!!!! K ben echt super blij voor je (volgens mij heb ik dat al 100x gezegt hahaha). Je kom maar snel een keer aan niet langs, maar aan. K wil heb natuurlijk wel ff van dicht bij bewonderen. Is er al een mega meeting?! hahahaha.

:j

geeft niet joh, maar zat wel al een beetje van: Waar is ze nou '(


en ja, dat heb je idd. al 100x gezegd... maar dat mag gerust nog een 100x hoor... *O*
en ga er maar vanuit dat als de temp. weer wat hoger wordt ik aan kom waaien...
ASAP ;) kwil de zusjes wel naast elkaar zien staan.. :9~

en natuurlijk jou ff een aai over je bol geven... _O-


:j

Door B@rdie op woensdag 24 december 2008 om 20:10

Gebruikers afbeelding van B@rdie
citaat:
Witje schreef op woensdag 24 december 2008 20:03:

[...]


Dankje wel :j .
Gelukkig maar dat jij niet dezelfde smaak heb als k. Dan had k nog geen unieke bike gehad
;) :P O-).

K heb hem niet overlaten spuiten nadat k hem heb laten vallen. K wou gewoon een unieke bike hebben en niet 1 van de zoveel. K had eerst het idee om alleen de vleugel wit te laten maken, maar het is iets wat uit de hand gelopen hahahaha.

Mijn volgende bike word misschien een 848. Die vink echt super!!!!

Groetjes Witje


Ja is echt super hoorr!! :} Rijden al genoeg 600RRtjes rond ;) Ikzelf koop mischien eind 2009/begin 2010 een andere... beetje afhankelijk van de rest van mijn plannen, eind juni klaar met mijn studie ennuh wil dan ook wel is een eigen huisje en met 12.000km op het tellertje kan ik opzich nog wel ff vooruit met deze :9 Twijfel zelf tussen een ducati 848, nieuwe 600RR 07/08 of een Daytona 675. Ook wel een vrij tof fietsje :9~ Probleem is gewoon dat er teveel mooie tweewielers te koop zijn en mijn portemonnee te klein voor al mijn wensen.... haha :+


Maarre alleen een mooie herrie-pijp ontbreekt er nog op je fiets, of heb je die inmiddels al wel :? *O*

Groetjes Bart

© 2007-2019 Motorstek - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motorstek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.